ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
06.12.2021

Αποτελέσματα Ακαδημιών κόντρα στον Εθνικός Άσσιας

Πρώτη αγωνιστική της Β φάσης στα πρωταθλήματα της επίλεκτης κατηγορίας παίδων της ΚΟΠ με τις ομάδες μας να κάνουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε όλες τις ηλικίες. Αντίπαλος μας στους αγώνες του Σαββάτου ο Εθνικός Άσσιας.

Στις κατηγορίες U16 και U17 οι αγώνες έγιναν στην Λευκωσία. Στην κατηγορία U16 η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1. Σκόρερ της ομάδας μας ο Εφραίμ Δημητρίου. Στην κατηγορία U17 η ομάδα μας έχασε με 3-2 και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην Β΄φάση του πρωταθλήματος. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ανδρέας Χριστοφόρου και Νικόλας Παύλου.

Στο κοινοτικό γήπεδο του ΑγίουΤύχωνα διεξήχθησαν οι αγώνες των άλλων δύο κατηγοριών U14 και U15. Στην κατηγορία U14 η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 και με αυτή την νίκη μπήκε με το δεξί στην Β φάση του πρωταθλήματος. Το γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Ορθοδόξου. Νίκη και για την ομάδα μας στην κατηγορία U15 με σκορ 1-0. Το τέρμα της ομάδας μας πέτυχε ο Αλέξης Παναγίδης.

Στην κατηγορία U19 η ομάδα μας αντιμετώπισε το Σάββατο στον Άγιο Τύχωνα την ΑΕΛ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 0-0 με την ομάδα μας να στέκεται πολύ καλά. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα μας βρίσκεται στην 13η θέση με 6 βαθμούς. Επόμενος μας αντίπαλος η ΕΝΠ στα βοηθητικά του Τάσος Μάρκου.

Γλώσσα

Όλα τα νέα