ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
20.09.2022

Διεθνής κλήση για 5 ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ

Πέντε ποδοσφαιριστές της Α΄ ομάδας του ΑΡΗ πήραν κλήση από τους ομοσπονδιακούς προπονητές των χωρών τους για τις επίσημες ή φιλικές υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Πρόκειται για τους Μιχλάλι Μαγιαμπέλα που κλήθηκε στην Εθνική Νοτίου Αφρικής, τον Στιβ Γιακό που παραμένει σταθερός στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο, όπως και ο Γιεβγέν Γιαπλόνσκι για την Εθνική Λευκορωσίας. Κλήση στην Εθνική Ελπίδων της χώρας μας και για τους νεαρούς τερματοφύλακες μας Νεόφυτο Στυλιανού και Κωνσταντίνο Χρυσοστόμου.

Ο Μιχλάλι Μαγιαμπέλα κλήθηκε στην Εθνική Νοτίου Αφρικής για πρώτη φορά στην καριέρα του, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα μας, καθώς αποδεικνύει οι εμφανίσεις του με τον ΑΡΗ του επέτρεψαν να κτυπήσει για πρώτη φορά την πόρτα της Εθνικής Ανδρών της χώρας του. Η Νότιος Αφρική θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια (23/9 και 27/9) με Μποτσουάνα και Σιέρρα Λεόνε αντίστοιχα.

Πρώτη κλήση ήταν και για το νεαρούς τερματοφύλακες μας Νεόφυτο Στυλιανού και Κωνσταντίνο Χρυσοστόμου, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Γιάννου Οκκά, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Μάλτα.

Η Λευκορωσία του Γιαπλόνσκι έχει υποχρεώσεις στο Nations League κόντρα στο Καζακστάν και τη Σλοβακία.

Αντίθετα, ο Στιβ Γιαγκό θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της Μπουρκίνα Φάσο ενόψει των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. 

Γλώσσα

Όλα τα νέα