ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
06.12.2021

Με το δεξί και στο Β΄ γύρο

Με τον ίδιο τρόπο που μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα, -με νίκη επί του Ολυμπιακού- ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Cyta η ομάδα μας.

Αυτή τη φορά ο ΑΡΗΣ κατέβαλε τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του στο Τσίρειο στάδιο με 1-0, ανέβηκε στους 23 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα, είχε την πρωτοβουλία, αλλά στο πρώτο ημίωρο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό ο οποίος επέλεξε την τακτική των αντεπιθέσεων.

Στο 39’ ωστόσο, ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Πακέ που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 78’ η ομάδα μας πέτυχε 2ο γκολ με τον Κβάσουκ που έφυγε μόνος απέναντι στον Μολ από τη σέντρα του γηπέδου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο ποδοσφαιριστής μας χρεώθηκε με φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Το 1-0 για την ομάδα μας παρέμενε, αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση, αλλά στην τριπλή ευκαιρία που δημιούργησε με Σάλι και Μάντζη ο Βανά στην απόκρουση του αγώνα κράτησε ανέπαφη την εστία του χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα μας.

Αυτή ήταν η 2η νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αφού ο ΑΡΗΣ τον είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα στο Γ.Σ.Π με 2-1. 

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή, στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Γλώσσα

Όλα τα νέα