ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
28.09.2022

Διαθέσιμα τα εισιτήρια με Ακρίτα

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ακρίτα Χλώρακας που θα διεξαχθεί στο Στέλιος Κυριακίδης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00, τα εισιτήρια θα διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή (09:00-13:00 και 15:00-17:00). Επίσης από τα εκδοτήρια του σταδίου την μέρα του αγώνα από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα. 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Για έκδοση κάρτας φιλάθλου θα υπάρχει συνεργείο του ΚΟΑ στο Στέλιος Κυριακίδης. Επίσης η έκδοση κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Γλώσσα

Όλα τα νέα