ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
07.11.2021

Νικη με καταθεση ψυχης

Νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ Λάρνακας πέτυχε η ομάδα μας το Σάββατο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA αναγκάζοντας την να δεχτεί την πρώτη της ήττα. Με την νίκη αυτή ο ΑΡΗΣ έφτασε στους 19 βαθμούς και φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από ΑΕΚ και δύο από Απόλλωνα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά θέλοντας να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 28’ η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γκουστάβο για φάουλ στον Μανού. Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 37’ όταν μετά από σέντρα του Σπόλιαριτς στην περιοχή, ο Στεπίνσκι έπιασε την κεφαλιά, ο Κβάσιουκ μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Ουκρανού στο πρωτάθλημα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα περισσότερο αλλά ήρθαν οι δύο αποβολές των Μανού και Άλεξ μέσα σε ένα 7λεπτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό ανάγκασε τον Λιάσο Λουκά να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να κρατήσει το υπερπολύτιμο 1-0. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ομάδα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Σωτηρίου βρήκε την ομάδα μας να πετυχαίνει μία παλικαρίσια νίκη και να παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ στις 21.11 καθώς θα υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Γλώσσα

Όλα τα νέα