ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ακαδημίες Ακαδημίες

Ακαδημίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Οι στόχοι τίθενται για να υλοποιούνται. Μόνο που αυτό δεν είναι το τελικό στάδιο. Ο μόχθος, η αγωνία ο εκνευρισμός, η πτώση, η δύναμη να σηκωθείς ξανά, η ελπίδα, το όνειρο, είναι αυτό που συνθέτει έναν ολόκληρο κόσμο πίσω από το στόχο. Στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ από το 2021, υπάρχει ένα όνειρο. Η δημιουργία ΚΥΠΡΙΩΝ ποδοσφαιριστών, που θα αποτελέσουν τη βάση για ένα Κυπριακό ποδοσφαιρικό σχολείο.

Το πλάνο της ακαδημίας του ΑΡΗ παρουσιάζει τον κόσμο των ακαδημιών του ΑΡΗ Λεμεσού, τη φιλοσοφία τους, τη δομή, την ιστορία τους και την αλματώδη ανέλιξη. Η ευθύνη, το άγχος, η χαρά και την ίδια στιγμή η ικανοποίηση του να δημιουργείς και να χρησιμοποιείς ένα ταλέντο, είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα των ανθρώπων που κτίζουν το καθημερινό στοίχημα των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ. 

Κατ’ ακρίβεια, από το 2021, ξεκίνησε μια συντονισμένη προσπάθεια για την προβολή και τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ. Με την επανεκκίνηση τέθηκαν υψηλοί στόχοι, όπως το να γίνουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Κύπρου στα επόμενα 5 χρόνια.

Οι ακαδημίες του ΑΡΗ δεν έχουν να κάνουν απλώς με το να διδάξουν τις παιδικές τακτικές, τεχνική, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και πειθαρχία. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της ψυχολογίας των παιδιών και ειδικά της νοοτροπίας του νικητή και η δημιουργία θετικού ενός θετικού κλίματος θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους εντός και εκτός γηπέδων.

Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις -οι οποίες εννοείται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικές- αλλά η ευκαιρία της δημιουργίας ενός σχολείου όπου τα παιδιά που έχουν γαλουχηθεί στην οικογένεια του ΑΡΗ θα μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα στις δυσκολίες της καθημερινής προπονήσεις και το σχολικό πρόγραμμα. Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μια πραγματική οικογένεια και να ενεργούμε πάντοτε με τιμιότητα ακεραιότητα, σεβασμό και ταπεινότητα.

Το συντονισμό έχει αναλάβει ο Αντώνης Νικολάου, πρώην ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 150 συμμετοχές στην Α΄ κατηγορία της Κύπρου (Άρης, Πανιώνιος, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλων). Περισσότερα από 20 άτομα δουλεύουν στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ, συμπεριλαμβανομένων προπονητών, γυμναστών, τεχνικών διευθυντών, γιατρών φυσιοθεραπευτών και δασκάλων. 

ℹ Εάν χρησιμοποιείτε το κινητό σας, πατήστε την εικόνα για να δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ:
Herbert Fon Karayian, Limassol