ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
23.07.2024

Στα βουνά ο Άρης-στα ύψη η αδρεναλίνη

Ένα διαφορετικό απόγευμα στις Άλπεις απόλαυσε η αποστολή της ομάδας μας στην Αυστρία την Τρίτη! Λίγο μετά το μεσημέρι η αποστολή αναχώρησε για το πάρκο άγριας ζωής. Εκτός από την διαδρομή που ήταν πανέμορφη, η θέα από το δάσος και τις βουνοκορφές ήταν μαγευτική. Μάλιστα, τα μέλη του προπονητικού τιμ φρόντισαν να ανέβει η αδρεναλίνη δίνοντας την ευκαιρία στους πιο θαρραλέους, να κάνουν τη διαδρομή ενός χιλιομέτρου δεμένοι σε συρματόσχοινο ύψους 120 μέτρων! Όσοι το τόλμησαν είχαν να λένε για την εμπειρία.   

Στο μεταξύ, το πρωί της Τρίτης, το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση εικονικής πραγματικότητας και εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό έκαναν προπόνηση-αποθεραπεία στην πισίνα. Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές που πήραν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ή, καθόλου στο παιχνίδι με την Huddersfield, έκαναν κανονικά προπόνηση στο γήπεδο.

Από αύριο Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν ξανά γήπεδο και μάλιστα θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα, ενώ την Πέμπτη η ομάδα μας θα δώσει το δεύτερο φιλικό στην Αυστρία με αντίπαλο το Αμβούργο, ομάδα που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα 2.

Γλώσσα

Όλα τα νέα