ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
04.07.2024

Νικηφόρες οι τρεις τελευταίες πρεμιέρες

Σχεδόν δύο μήνες απέχει η πρεμιέρα του 86ου πρωταθλήματος, αλλά από χθες ο πρώτος στόχος είναι ο αγώνας της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα, έπειτα αυτός με την Ομόνοια 29Μ και όλοι όσοι ακολουθούν.

Η χθεσινή μέρα σηματοδότησε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και η οποία θα είναι η 4η διαδοχική για την ομάδα μας από τότε που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία.

Από εκείνη την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στις 22 Αυγούστου του 2021 όταν ο Άρης είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 2-1, η ομάδα μας μετρά τρεις σερί νικηφόρες πρεμιέρες. Τη σεζόν του πρωταθλήματος 22-23, ο Άρης ως γηπεδούχος, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη επί της ΑΕΛ με 2-1, ενώ στην περυσινή σεζόν (23-24), η ομάδα μας παίζοντας και πάλι εντός έδρας στην πρεμιέρα, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο Άλφαμεγα.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας στη Λετονία συνεχίστηκε για 11η μέρα. Με εξαίρεση την πρωινή προπόνηση (τρέξιμο στην παραλία) το υπόλοιπο της μέρας αναλώθηκε στην τακτική και στις ασκήσεις με τη μπάλα. 

Γλώσσα

Όλα τα νέα