ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
12.12.2022

Ο Άρης τίμησε την… ιστορία του

Ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας και προέδρους που υπηρέτησαν την ιδέα του Άρη Λεμεσού, βράβευσε η διοίκηση του σωματείου μας σε μια κοινή, λυτή εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ΑΕΛ. 

Οι τιμητικές διακρίσεις σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων, απονεμήθηκαν με αφορμή το τελευταίο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο Τσίρειο στάδιο το οποίο στέγασε τα όνειρα, τις επιτυχίες τις χαρές, αλλά και τις πίκρες και την απογοήτευση των ομάδων μας για σχεδόν 5 δεκαετίες (1975-2022).

Εκ μέρους του Άρη τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε ο πρόεδρος του σωματείου Λύσανδρος Λυσάνδρου τιμώντας τους πρώην προέδρους της ομάδας μας Κυριάκο Χ¨κυριάκο, Γιώργο Οικονομίδη, Οδυσσέας Μιλτιάδους (Omicro) και Δώρος Ιερόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν ήταν οι: Δήμος Καρεκλάς, Μάριος Μακρίδης, Γιώργος Παρασκευά, Αντρέας Κισσονέργης, Αντρέας Παπακώστας, Λούης Λοίζου, Πανίκος Χ¨Λοίζου, Μάριος Τσίγγης, Αντώνης Λάμπρου (Πάκκος), Άντρος Χριστοφή και Άλκης Μάρκου.

Οι δύο ομάδες τίμησαν από κοινού και τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, αλλά και προπονητής τόσο στον Άρη όσο και στην ΑΕΛ.

Γλώσσα

Όλα τα νέα