ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
03.08.2024

Αντίο με ήττα

Πολύ καλή εμφάνιση για περίπου μία ώρα πραγματοποίησε η ομάδα μας στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία με αντίπαλο την Χάϊντενχαιμ από την οποία ηττήθηκε τελικά με 2-1.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε 1-0 χάρη στο γκολ του Μοντνόρ στο 16’ μετά από υπέροχη ασίστ του Κακόριν. Παράλληλα, η ομάδα μας ήταν πολύ καλή  στην ανασταλτική της λειτουργία και δεν επέτρεψε τη δημιουργία ευκαιριών μπροστά στην εστία του Σωφρονίου. 

Στο Β΄ μέρος ο Άρης έχασε κλασσική ευκαιρία για το 2-0 με τον Σεμέδο και στην επόμενη φάση οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 51’ με τον Βάννερ. Στο τελευταίο ημίωρο ο προπονητής μας προχώρησε σε 10 αλλαγές με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι το ίδιο συμπαγής. Αυτό οδήγησε σε ένα πιο ανοικτό παιχνίδι με τον Άρη αλλά και την Χάϊντενχαϊμ να δημιουργούν ευκαιρίες. Πιο εύστοχοι οι Γερμανοί πέτυχαν 2ο γκολ στο 84’ με τον Βάννερ και πάλι και πήραν τελικά τη νίκη 

Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, με την αρχική εντεκάδα να μένει στο γήπεδο για μία ώρα, ενώ στο τελευταίο ημίωρο, ο προπονητής αντικατέστησε σχεδόν όλη την εντεκάδα με εξαίρεση τον τερματοφύλακα: Σωφρονίου, Κορρέϊα(60’ Μποάκι), Ουρόσεβιτς(60’ Λουκουμπάρ), Γκόλντσον(60’ Μουσσούντα), Γιαγκό(60’ Σανέ), Μοντνόρ(60’ Μπένγκτσον), Στρούσκι(60’ Σαρφό), Νίκολιτς(60’ Μάτισικ), Σεμέδο(60’ Μαγιαμπέλα), Κβιλιτάϊα(60’ Γκομίς), Κακόριν(60’ Σάβο).

Γλώσσα

Όλα τα νέα