ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
12.09.2021

Ήττα από τον Απόλλωνα με 1-0

Ήττα από τον Απόλλωνα με 1-0

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος CYTA στο Τσίρειο στάδιο από τον Απόλλωνα με 1-0.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο μπήκε μουδιασμένα αλλά η πρώτη καλή φάση ήρθε από τον Σιμιόν ο οποίος δοκίμασε από μακρινή απόσταση να σουτάρει και ανάγκασε τον Δημητρίου σε δύσκολη απόκρουση. Στο 16ο λεπτό ο Μπαμπίκα έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού και έτσι ο Ντάνι Πατσέκο πήρε την θέση του. Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Απόλλωνα έμεινε με 10 παικτες λόγω αποβολής του Χάμπου Κυριάκου για επικίνδυνο τάκλιν στον Μάριους Στεπίνσκι. Στο 39ο λεπτό ήρθε το γκολ του Απόλλωνα με κεφαλιά του Γιάνγκα, ενώ στις καθυστερήσεις είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπίνσκι ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε το έλεγχο του αγώνα και  έκλεισε τον Απόλλωνα στα καρέ του και οι παίκτες του Λιάσου Λουκά έριξαν όλο το βάρος στην επίθεση. Η μεγάλη φάση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Ρογκάλια να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα. Το δύο δοκάρια για την ομάδα μας και η ατυχία στάθηκαν εμπόδιο για βαθμολογικό κέρδος.

Σίγουρα η απόδοση της ομάδας μας ήταν πολύ καλή και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Σύνθεση: Βανά, Ραντούτ (46'Μανού), Σικόρσκι (78'Ανδρέου), Στεπίνσκι, Καζού, Φράγκος (46'Σλόγκαρ), Γιάγκο, Σίλντενφελντ, Ρονγκάλια, Μπαμπίκα (18'Πατσέκο - 78'Σπόλιαριτς), Σιμιόν.

Γλώσσα

Όλα τα νέα