ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
13.09.2024

Η PEGADOR ΠΑIΖΕΙ ΜΠAΛΑ ΕΚΤOΣ ΓΗΠEΔΟΥ

Ο Άρης Λεμεσού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την εταιρεία Londou Bros, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας Pegador, η οποία θα είναι ο χορηγός καθημερινής ένδυσης της αντρικής ομάδας. Η συμφωνία θα έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. 

Το ταξίδι της PEGADOR ξεκίνησε το 2018 με όραμα να καθιερωθεί όχι μόνο ως εμπορικό σήμα, αλλά κυρίως ως τρόπος ζωής - ένας τρόπος ζωής που εμπνέει, προσελκύει και διαδίδει θετικά vibes σε αυτούς τους ψηφιακούς καιρούς. Στόχος της εταιρείας είναι να διαδώσει ισχυρά μηνύματα που συνδέουν κοινωνικά και δημιουργικά. Αυτή η δέσμευση είναι εμφανής σε κάθε συλλογή που έχουν δημιουργήσει, όπου θέτουν νέα πρότυπα και διεξάγουν καμπάνιες με μεγάλο πάθος. Η εμπνευσμένη αποστολή της  Pegador έχει ήδη συνδεθεί με εκατομμύρια ανθρώπους που μοιράζονται αυτές τις αξίες, καθιστώντας τους  υπερήφανους που έχουν μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες μόδας.

Καλωσορίζουμε την Pegador στην οικογένεια του Άρη και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία θα αποδειχτεί προς όφελος και των δύο.

Γλώσσα

Όλα τα νέα