ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
06.09.2024

Συνεχίζουμε και μεγαλώνουμε μαζί

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με δύο από τους συνεργάτες του. Πρόκειται για τις εταιρείες Dr Stanislava LTD και Mentis VR, οι οποίες συνεχίζουν στην οικογένεια του Άρη και για τη σεζόν 2024-25!

Η Dr Stanislava LTD θα συνεχίσει να προμηθεύει την ομάδα αντρών, γυναικών καθώς και τις ακαδημίες μας, με τα προϊόντα της. Η "Dr. Stanislava ltd" είναι επίσημος διανομέας στην Κύπρο και την Ελλάδα μοναδικών διατροφικών και φαρμακευτικών-καλλυντικών προϊόντων με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Όπως Enterosgel, Imunoglukan, Liposhell, Genttle Day, Salutem Pharma και πολλά άλλα. Στόχος τους είναι ο εντοπισμός καινοτόμων, αποτελεσματικών, ανταγωνιστικών και ποιοτικών προϊόντων και η διανομή τους με επιτυχημένο σχεδιασμό και στρατηγικές, δραστηριότητες μάρκετινγκ με τη βοήθεια επαγγελματιών υγείας μέσω φαρμακείων, καταστημάτων υγείας, ηλεκτρονικών καναλιών στους τελικούς χρήστες.

Η Mentis VR συνεχίζει τη συνεργασία με την ομάδα μας για 4η διαδοχική σεζόν! Η MentisVR είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία η οποία, με τη χρήση τεχνολογίας Εικονικής Πραγματικότητας και βασιζόμενη στη γνώση από το χώρο της Ψυχολογίας και Νευροεπιστήμης,  έχει δημιουργήσει προηγμένες εφαρμογές για την αξιολόγηση και την βελτίωση των νοητικών λειτουργιών της προσοχής και της αντίληψης.  

Η εταιρεία έχει προμηθεύσει την προπονητική ομάδα του ΑΡΗ με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το απαραίτητο λογισμικό το οποίο χρησιμοποιείται για την βελτίωση της ταχύτητας αντίδρασης και της λήψης απόφασης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο προπόνησης ακόμη ψηλότερα. 

Ευχαριστούμε την Dr Stanislava LTD και την Mentis VR για την εμπιστοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία, θα εξακολουθήσει να είναι επικερδής για όλους! 

Γλώσσα

Όλα τα νέα