ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
08.12.2021

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/12/21 στις 17:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας στην οδό ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 43Β, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΡΕΙΟΥ (πλησίον ACS Courier), την Πέμπτη 09/12/21 και την Παρασκευή 10/12/21  από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. Επίσης όσοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου τα οποία θα ανοίξουν στις 15:30.

Εισιτήρια θα διατίθενται και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας: www.arisfc.com

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

 Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Επίσης γραφείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου για την εξυπηρέτηση των φίλων μας θα λειτουργεί στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΘΥΡΑ 1) την Κυριακή από τις 14:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους φιλάθλους:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας:

Noείται ότι, και εφόσον δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών, πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, τα οποία επιδεικνύουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, 

πρόσωπα ηλικίας 12 έως 17 ετών τα οποία επιδεικνύουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία επιδεικνύουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών και από την 1η Δεκεμβρίου 2021 εντός 48 ωρών.

Επίσης, τονίζεται ότι:

Γλώσσα

Όλα τα νέα