ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
25.07.2024

Λευκή ισοπαλία κόντρα στο Αμβούργο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας στην Αυστρία με αντίπαλο το Αμβούργο. Κόντρα σε μια ομάδα για την οποία το μεταξύ μας παιχνίδι αποτέλεσε την τελική πρόβα πριν την έναρξη της 2. Μπουντεσλίγκα (στις 2 Αυγούστου) ο Άρης στάθηκε πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Μάλιστα, η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες -με κορυφαία το δοκάρι του Μοντνόρ-  για να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ και χωρίς τη μπάλα η ομάδα κινήθηκε πολύ ικανοποιητικά, μη επιτρέποντας στους Γερμανούς να φτιάξουν κάποια σημαντική ευκαιρία.  

Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι σε ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, με τον Λευκορώσο τεχνικό να προχωρεί σε 10 αλλαγές στο ημίχρονο.

Η ομάδα μας στο Α΄ ημίχρονο αγωνίστηκε με τους Ζάντρο, Κορρέϊα, Ουρόσεβιτς, Γιαγκό, Σανέ, Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Στρούσκι, Μοντνόρ, Γκομίς και Κακόριν.

Στο Β’ μέρος, ο Άρης αγωνίστηκε με τους Ζάντρο, Δημητρίου (86’Θεοχάρους), Λουκουμπάρ, Μουσσούντα, Μποάκι, Σαρφό, Μάτισικ, Μπένγκτσον(Κοβάτσεφ), Μπράουν, Σεμέδο και Κβιλιτάϊα. 

Αύριο Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση εικονικής πραγματικότητας, αποθεραπεία στην πισίνα και θεωρία.

Γλώσσα

Όλα τα νέα