ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
13.11.2023

Στην Εθνική Πολωνίας ο Στρούσκι

Η σκληρή δουλειά και οι σπουδαίες εμφανίσεις του με τον Άρη, έφεραν την επιβράβευση για τον νεαρό μέσο της ομάδας μας. Ο Κάρολ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πολωνίας, Μιχάλ Πρόπιερζ. 

Μόλις στα 22 του χρόνια, (18/01/2001) ο Στρούσκι στη 2η του σεζόν στην ομάδα μας, έπεισε τον προπονητή της Πολωνίας να τον καλέσει ενόψει του κρίσιμου αγώνα για τα προκριματικά του Γιούρο με την Τσεχία την Παρασκευή. 

Ο Στρούσκι κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού από την πρώτη του σεζόν στον Άρη, όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (23 ως βασικός), ενώ και φέτος είναι στις πρώτες επιλογές του Σπιλέφσκι, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Tον ποδοσφαιριστή παρακολούθησε δια ζώσης πριν από λίγες μέρες ο βοηθός του Πρόπριεζ, ο οποίος επίσης πείστηκε από τις ικανότητες του νεαρού Πολωνού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάρολ είναι ο 6ος ποδοσφαιριστής του Άρη που χρίζεται διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Άρη. Προηγήθηκαν οι Μπαμπίκα, Μουσούντα, Μαγιαμπέλα, Σανέ και Πηλέας.

Συγχαρητήρια Κάρολ, το αξίζεις!

Γλώσσα

Όλα τα νέα