ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
26.09.2022

Ο Πακέ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του

Η επέκταση της συμφωνίας με τον Κέβιν Μονέ-Πακέ εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, δεν αποτέλεσε έκπληξη για εμάς στην οικογένεια του ΑΡΗ. Τα προσόντα του είναι γνωστά σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Γι' αυτό και η απόφαση της ανανέωσης της συμφωνίας του δεν ήταν ποτέ θέμα. Τώρα, ο Κέβιν εργάζεται σκληρά για να επανέλθει σε φόρμα το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι σε θέση να καταπλήξει και πάλι τους φιλάθλους. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε τις σκέψεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  για την πορεία της αποθεραπείας του και το μέλλον του.   

Ανανέωσες τη συμφωνία σου με τον ΑΡΗ. Είσαι ικανοποιημένος;

Παρά τον τραυματισμό μου καταφέραμε να βρούμε μια συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλος ο σύλλογος.

Πώς εξελίσσεται η διαδικασία αποθεραπείας σου και πότε περιμένεις να επιστρέψεις στη δράση;

Το πρώτο μέρος της αποκατάστασης μου το έκανα στη Γαλλία κοντά στην οικογένεια μου και εδώ και ενάμιση μήνα βρίσκομαι στη Λεμεσό. Δουλεύω σκληρά στο γήπεδο με τους φυσικοθεραπευτές και το ιατρικό επιτελείο για να μπορέσω σύντομα να επανέλθω στις προπονήσεις με την ομάδα. Η επαφή με τη μπάλα και τα θετικά συναισθήματα που μου δημιούργησε μου δίνει τεράστιο κίνητρο.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη νέα ομάδα;

Προφανώς παρακολούθησα τους πρώτους αγώνες της σεζόν και πρέπει να πω ότι η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι! Η ομάδα είναι πολύ δυναμική και ενωμένη με καλούς παίκτες να έρχονται στο σύλλογο και με πολλά προσόντα. Ο συνδυασμός μεταξύ νέων και έμπειρων παικτών λειτουργεί καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι! Ο στόχος είναι να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη αυτή τη φορά για να πάμε ακόμα πιο μακριά.

Ο Κέβιν έχει ακόμη λίγο δρόμο να διανύσει μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά δουλεύει με υπομονή και μεθοδικότητα για να έρθει πίσω ακόμη πιο δυνατός. Όταν θα είναι έτοιμος, οι φίλοι του ΑΡΗ θα είναι εκεί να τον χειροκροτήσουν. 

Γλώσσα

Όλα τα νέα