ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
05.05.2022

7 υποψηφιότητες για την κορυφαία εντεκάδα

Η πρωταγωνιστική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα μας στη φετινή σεζόν έχει αναγκάσει πολλούς να αναγνωρίσουν την ικανότητα και την ποιότητα, της ομάδας στο σύνολο, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Στην προκειμένη περίπτωση, η διάκριση αφορά σε ατομικό επίπεδο, καθώς 7 ποδοσφαιριστές μας συγκαταλέγονται στους 44 υποψήφιους για μια θέση στην καλύτερη εντεκάδα της σεζόν, η οποία θα ανακοινωθεί στα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π την ερχόμενη Πέμπτη (12 Μαίου).

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Βανά Άλβες, τους αμυντικούς Γκόρντον Σίλντενφελντ, Στιβ Γιαγκό και Καζού, τον μέσο Ματία Σπόλιαριτς και τους επιθετικούς Μάριους Στεπίνσκι και Σιαβί Μπαμπίκα.

Η υποψηφιότητα των ποδοσφαιριστών μας για την καλύτερη εντεκάδα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι οι υποψήφιοι αναδείχτηκαν μετά από ψηφοφορία όλων των ποδοσφαιριστών των ομάδων Α΄ κατηγορίας. 

Ανεξάρτητα από το πόσοι παίκτες της ομάδας μας θα βρεθούν τελικά στην κορυφαία εντεκάδα του πρωταθλήματος, το γεγονός και μόνο της υποψηφιότητας τους συνιστά επιτυχία για τον ΑΡΗ και παρά το ότι πρόκειται για ατομική διάκριση ποδοσφαιριστών, αυτή αντανακλά σε ολόκληρη την ομάδα.

Γλώσσα

Όλα τα νέα