ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
06.11.2023

Ο Άρης συμμετέχει στο Movember Cyprus

Ο Άρης Λεμεσού είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό ότι θα συμμετάσχει για 3η διαδοχική χρονιά στις εκδηλώσεις του Movember Cyprus!

Το Movember είναι ένα διεθνές κίνημα που συγκεντρώνει χρήματα με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και δη τους άντρες να θέσουν ως προτεραιότητα την υγεία τους. Το κίνημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση για τη ψυχική υγεία, την πρόληψη αυτοκτονιών, καθώς και την πρόληψη του αντρικού καρκίνου (καρκίνος του προστάτη και των όρχεων).

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Άρης συντάσσεται με το Movember Cyprus, καθώς θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές ως δημόσια πρόσωπα, μπορούν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να συνεισφέρουν σημαντικά ώστε οι άντρες να δίδουν μεγαλύτερη έμφαση στην πρόληψη και κατ’ επέκταση της μείωσης των ασθενειών που προσβάλλουν τον αντρικό πληθυσμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας μας, θα αφήσουν μουστάκι, βοηθώντας στη διάδοση του κινήματος και της προσφοράς του.

Μπορείτε να στηρίξετε το ίδρυμα Movember Cyprus οικονομικά με τη δωρεά σας στο: https://shop.movembercyprus.com.cy/product/donate/

Γλώσσα

Όλα τα νέα