ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
14.09.2022

Παραμένει μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ η CoinsPaid

Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με το Γενικό χορηγό του, την εταιρεία CoinsPaid για ακόμη τρία χρόνια (σεζόν 2024/25). Ανέκαθεν ένας από τους στόχους μας ήταν να δούμε την οικογένεια του ΑΡΗ να μεγαλώνει. Με νέα μέλη, φιλάθλους και εταιρείες οι οποίες θα είναι και θα αισθάνονται μέλη της οικογένειας μας. Γι’ αυτό και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η CoinsPaid εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με κρυπτονομίσματα, θα συνεχίσει να κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει ομαλές λύσεις πληρωμών με κρυπτονόμισμα σε συνέργεια με τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά εργαλεία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σχεδιάζονται ειδικές ψηφιακές και μη ψηφιακές ενεργοποιήσεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ένας από τους κύριους στόχους της εταιρικής σχέσης είναι η διάδοση της γνώσης της κρυπτοοικονομίας και στοχεύουμε να ανταποκριθούμε στο έπακρο, όπως κάναμε και στην περυσινή σεζόν.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη στήριξη μιας τόσο ισχυρής εταιρείας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Γλώσσα

Όλα τα νέα