ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
05.07.2022

Πρώτες προπονήσεις στη Σλοβενία

Μετά το χθεσινό ρεπό λόγω του ταξιδιού της ομάδας από την Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν σήμερα τις πρώτες τους προπονήσεις στο Πτούϊ.

Η σημερινή διπλή προπόνηση επί Σλοβενικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε σε προπονητικό κέντρο 8 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο Primus όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας.  

Η πρωινή προπόνηση περιελάβανε 40 λεπτά προετοιμασία για να είναι έτοιμοι οι παίκτες για το κανονικό πρόγραμμα που θα ακολουθούσε. Μετά το θέμα ήταν μπάλα με ένα εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο, τρεις εναντίον τρεις κ.ο.κ. Μετά οι παίκτες βγήκαν σε μεγάλο παιχνίδι (χώρο) και έκαναν ασκήσεις βάσει τακτικής, την οποία παρουσίασε ο προπονητής στην θεωρία. Από σήμερα οι παίκτες αρχίζουν και το αναερόβιο κομμάτι, που έχει να κάνει με πολλές επαναλήψεις (3 εναντίον 1, 2 εναντίον 1 κ.ο.κ.) και αυτό είναι το κομμάτι το οποίο στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν επαναλήψεις με μεγαλύτερη ένταση.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν περισσότερο στην τακτική την οποία παρουσίασε ο προπονητής προηγουμένως.

Αύριο η ομάδα μας δίνει το πρώτο της φιλικό στην Σλοβενία με αντίπαλο την Σλάβεν Μπελούπο Κροατίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Stojnci στις 18:30 ώρα Κύπρου.

Γλώσσα

Όλα τα νέα