ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
09.09.2022

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Αυτός ο οδηγός δημιουργήθηκε ειδικά για τους φίλους του ΑΡΗ και τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Κάντε κάρτα οπαδού και στηρίξτε την ομάδα μας από το γήπεδο!

Η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη για να αγοράσετε εισιτήριο για τους αγώνες του ΑΡΗ. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όποιον επιθυμεί να εκδώσει κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι δύσκολο. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον υπεύθυνο στήριξης των φιλάθλων μας: Θα σας εξηγήσουμε τα πάντα. Απλά τηλεφωνήστε στο +357 99 288883 (από τις 09:00 έως τις 18:00).

Η άλλη επιλογή είναι να ακολουθήσετε τον οδηγό μας. Δείτε πως:

Πως να εκδώσετε ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ;

Διαδικτυακά- Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Είναι απαραίτητο όπως συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα από τον υπολογιστή, ή το ipad.

Πατήστε την επιλογή Home

Διαδικτυακή φόρμα: Συμπληρώστε όλα τα σημεία

Όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σε αυτή την αίτηση πρέπει να συμπληρωθούν στα Αγγλικά.

Για αριθμό δελτίου ταυτότητας, το Ρωσικό διαβατήριο είναι κατάλληλο, όπως και το pink ή yellow slip

Όσοι διαθέτουν παλαιού τύπου διαβατήριο πρέπει να συμπληρώσουν μόνο αριθμούς χωρίς το γράμμα Ν

Πως να συμπληρώσετε τη φόρμα για παιδιά;Τα παιδιά κάτω των 14 ετών δε χρειάζονται κάρτα οπαδού, αλλά πρέπει να καταγραφούν σε μια ειδική λίστα μπαίνοντας στο γήπεδο.Εάν το παιδί είναι από 14 έως 18 ετών, τότε πρέπει να υπάρχει συνημμένη η γραπτή συγκατάθεση των γονέων στα έγγραφα (κατεβάστε). Το κείμενο είναι στα Ελληνικά αλλά μπορεί να συμπληρωθεί και στα Αγγλικά.

Στη συνέχεια θα σας σταλεί ένας κωδικός με τη βοήθεια του οποίου θα μπορείτε να εντοπίσετε την κατάσταση της αίτησης σας για κάρτα οπαδού. Όμως θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση και να επιλέξετε το σημείο 2. 

Ανεβάστε μια φωτογραφία και επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας

Το επόμενο στάδιο είναι να το πεδίο για να ανεβάσετε τα έγγραφα.

Η συμβουλή μας:

Ταυότητα- πως ανεβάζουμε μια ταυτότητα

Όταν ανεβάζετε μια πλαστική κάρτα, πρέπει να βγάλετε φωτογραφία το μπροστινό και το πίσω μέρος. 

Όταν ανεβάζετε διαβατήριο, θα πρέπει να ανεβάσετε την τελευταία σελίδα και από τις δύο πλευρές.

Φωτογραφία (τύπος διαβατηρίου)- σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία που να δείχνει όλο το πρόσωπο σας έχοντας πίσω άσπρο υπόβαθρο, σύμφωνα με την εικόνα της φωτογραφίας. Συστήνουμε παρόμοιες φωτογραφίες όπως αυτές που βγάζετε όταν κάνετε αίτηση για βίζα, για διαβατήριο κ.λ.π.

Αφού πατήσετε την επιλογή ολοκλήρωση, μπορείτε να δεχτείτε συγχαρητήρια, έχετε κάνει τη μισή δουλειά.

Η αίτηση για ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ εκδίδεται από τον ΚΟΑ σε διάστημα από 1 ώρα έως 3 μέρες. Εάν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα e-mail με έναν εξαψήφιο αριθμό στο τέλος.

Αυτός θα είναι αρκετός για να αγοράσετε εισιτήριο και να παρακολουθήσετε τον αγώνα του ΑΡΗ.

Εάν θέλετε πλαστική κάρτα φιλάθλου, τότε μπορείτε να την παραλάβετε από τα κέντρα έκδοσης ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Συστήνουμε να συμληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας από Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Η εμπειρία μας λέει ότι με αυτό τον τρόπο οι πιθανότητες να λάβετε τα απαιτούμενα έγγραφα, είναι πολύ μεγαλύτερες. Κάποιοι λαμβάνουν την κάρτα φιλάθλου μόλις 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου, αλλά δε συστήνουμε να βασιστείτε σε αυτό.

Όταν η αίτηση έκδοσης ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ απορριφθεί, τότε υπάρχει και το αιτιολογικό. Συνήθως αυτό έχει να κάνει με μη ικανοποιητική φωτογρα 

Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα πρέπει να ανεβάσετε ξανά μια φωτογραφία σας η οποία θα πληροί τα κριτήρια. 

Συγχαρητήρια! Έχετε πολλούς λόγους να παρευρεθείτε στα παιχνίδια μας. Θα κάνετε νέους φίλους, νέες γνωριμίες με ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης και επίσης είναι ένας ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε την ώρα σας με όλη την οικογένεια. Στο 2022 ο ΑΡΗΣ θα μετακομίσει στο Limassol Arena, το καινούργιο και άνετο γήπεδο μας.

Πάμε να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο όλοι μαζί.

Γλώσσα

Όλα τα νέα