ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
24.11.2023

Διευθύνων σύμβουλος στον Άρη ο Γκογκνίτζε

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας, αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην ομάδα μας. Ο λόγος για τον Λετονό Πάβελ Γκογκνίτζε ο οποίος αποτελεί άλλη μια σημαντική προσθήκη στην διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης του οικοδομήματος του Άρη.

Ο κ. Γκογκνίτζε διαθέτει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας ζήσει το άθλημα σε όλες τις πτυχές του. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος/συντάκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και αρχισυντάκτης στη Ρωσική του έκδοση. Θήτευσε ως προπονητής στη Ρίγα (είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β), αλλά και στις ακαδημίες της ομάδας. Εργάστηκε επίσης ως στρατηγικός σύμβουλος σε ομάδες όπως η Δυναμό Μόσχας, ενώ είχε ρόλο συμβούλου των ιδιοκτητών και στην ομάδα μας. Ασχολήθηκε ενεργά με εταιρείες που ειδικεύονται στη συλλογή και ανάλυση στατιστικών ποδοσφαίρου, ενώ θήτευσε ως διευθύνων σύμβουλος στην Πάφο.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του, ο Πάβελ Γκογκνίτζε αναφέρθηκε στον ρόλο που αναλαμβάνει και στους στόχους του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο κυπριακό ποδόσφαιρο και αναλαμβάνω αυτόν τον σημαντικό ρόλο στον Άρη, μια ομάδα την οποία παρακολουθούσα στενά και συμβούλευα για δύο σεζόν τώρα.

Νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό και οι παίκτες του συλλόγου έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά εντός και εκτός γηπέδου μέχρι αυτή τη στιγμή, και καθήκον μου είναι να προσθέσω όλη μου την ενέργεια και την εμπειρία σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και να μας βοηθήσω να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο».

Καλωσόρισες στην οικογένεια του Άρη Πάβελ. Καλή επιτυχία!

Γλώσσα

Όλα τα νέα