ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
22.04.2024

Δενδροφύτευση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης

Ο Άρης Λεμεσού με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γης (22 Απριλίου) πραγματοποίησε δενδροφύτευση σε περιοχή κοντά στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στη Λεμεσό. 

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ανεξάρτητη περιβαλλοντική οργάνωση  «πράσινη ασπίδα» Στη δενδροφύτευση ο Άρης εκπροσωπήθηκε με πολυπληθή αντιπροσωπεία καθώς πέραν του προέδρου Βλάντιμιρ Φεντόροφ και των διευθυντών των ακαδημιών και της εταιρείας, συμμετείχαν ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, της Κ19, παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας. Παρών ήταν επίσης ο πρόεδρος του ιδρύματος κοινωνικής προσφοράς Άρης, καθηγητής Νικόλας Ζαμπόγλου, υπάλληλοι του ογκολογικού και μέλη της «πράσινης ασπίδας».

Συνολικά φυτεύτηκαν 50 δενδρύλλια όπως ελιές, χαρουπιές και τριανταφυλλιές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει συνάψει μια «πράσινη» συμμαχία με τη Ρεάλ Μπέτις και τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση «Forever Green» και μία από τις ελιές που φυτέψαμε είχε σκοπό να τιμήσει αυτή τη συνεργασία.

Με την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, ο πρόεδρος της «πράσινης ασπίδας» Κυριάκος Ανδρέου, απένειμε τιμητικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.   

Γλώσσα

Όλα τα νέα