ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
07.07.2022

Ήττα με 4-2 από την Σλάβεν Μπελούπο

Την ήττα γνώρισε η ομάδας μας στο χθεσινό φιλικό που έδωσε επί Σλοβένικου εδάφους, χάνοντας από την Σλάβεν Μπελούπο με 4-2. Ο αγώνας διεξήχθη στην πόλη Στοϊντσι, 10 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα.

Ο κ. Σπιλέφσκι παράταξε δύο διαφορετικές εντεκάδες, θέλοντας να δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και να δει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που έχασαν μέρος της προετοιμασίας για διάφορους λόγους. Σίγουρα οι σκληρές και επίμονες προπονήσεις είναι ένας παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα φιλικά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την υπεροχή και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Κροάτες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μιχάλη Παπαστυλιανού. Το 2-0 για τον Άρη, που ήταν και σκορ ημιχρόνου ήταν η εικόνα που έδειξαν οι 2 ομάδες. Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής μας έκανε 10 αλλαγές θέλοντας να ξεκουράσει αλλά και να δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πολλά λεπτά συμμετοχής. Φυσιλογικά αυτό επηρέασε την εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι Κροάτες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν με 4-2. Να σημειώσουμε εδώ ότι το πρωτάθλημα στην Κροατία ξεκινά στις 15 Ιουλίου και η Σλάβεν είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά από την ομάδα μας.

Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Κάρολ Στρούσκι και ο Γιαννίκ Γκομίς.

Επόμενος φιλικός αγώνας σήμερα με τον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Γλώσσα

Όλα τα νέα