ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
19.05.2023

Με λάμψη Άρη τα βραβεία του ΠΑΣΠ

Στο επίκεντρο των βραβεύσεων του ΠΑΣΠ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ποδοσφαίρου, βρέθηκε ο Άρης καθώς η ομάδα μας απέσπασε τα περισσότερα ατομικά βραβεία.

Συγκεκριμένα, ο Άρης ήταν η ομάδα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τους Βανά Άλβες, Κώστα Πηλέα, Σιαβί Μπαμπίκα και Αλεξάντερ Κακόριν. 

Αυτός που σάρωσε τα βραβεία ήταν ο Βανά Άλβες. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας πήρε συνολικά τρία βραβεία. Του καλύτερου τερματοφύλακα με τη συμμετοχή του στην καλύτερη εντεκάδα, το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης (στον αγώνα με την ΑΕΚ) και το βραβείο «Χρυσά Γάντια» που απονέμεται στον τερματοφύλακα που κράτησε ανέπαφη την εστία του τα περισσότερα παιχνίδια. Για την ιστορία ο Βανά δε δέχτηκε γκολ σε 17 αγώνες μέχρι στιγμής! 

Το πιο σημαντικό βραβείο της βραδιάς, πήγε επίσης σε «πράσινα» χέρια. Αυτά του Αλεξάντερ Κακόριν ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος!

Την πεντάδα των βραβευθέντων για τον Άρη, συμπλήρωσε ο προπονητής μας Αλεξέϊ Σπιλέφσκι ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν!

Τέλος, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας, οι Στιβ Γιαγκό και Γιούλιους Ζόκε, συμπεριλήφθηκαν στην 2η καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους, μας κάνατε περήφανους! 

Γλώσσα

Όλα τα νέα