ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
30.11.2022

Το «πράσινο» Σαββατοκύριακο του Άρη

Υποδεχόμαστε τον τελευταίο μήνα του έτους με ένα ξεχωριστό «Πράσινο» Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή προσφέρουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η οικογένεια του Άρη.

 Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα διοργανώσουμε τη δική μας "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" με σημαντικές εκπτώσεις στα είδη του καταστήματός μας. Το κατάστημα του Άρη θα είναι ανοιχτό για τους φιλάθλους από τις 10:00 έως τις 20:00 και θα υπάρχουν εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένα είδη. Όσοι αγοράσουν την Παρασκευή το εισιτήριο τους για τον εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής εναντίον της Ανόρθωσης, θα δικαιούνται επιπρόσθετη έκπτωση 10% στα ήδη του καταστήματος.

Για το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ετοιμάσαμε για εσάς ένα ξεχωριστό ΠΑΡΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ PARIMATCH στο Gerrard's Kitchen Bar. Το πάρτι αρχίζει στις 16:00 για να ζεσταθούμε και να απολαύσουμε τους προημιτελικούς του μουντιάλ που θα αρχίσουν στις 17:00 και στις 21:00. Κάθε παρευρισκόμενος θα παίρνει μια δωροεπιταγή 20 ευρώ για να την εξαργυρώσει με ένα από τα ειδικά γεύματα combo του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επιπλέον, θα έχουμε κάποια δώρα για εσάς, ειδικό κουίζ για το μουντιάλ και πολλά άλλα. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι' αυτό θα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων (+35796572122 Σταύρος).

Το κερασάκι στην τούρτα αυτού του πράσινου Σαββατοκύριακου δεν θα είναι άλλο από τον αγώνα του Άρη με την Ανόρθωση την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Ως συνήθως, θα προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα και όλα τα παιδιά που θα έρθουν στον αγώνα θα λάβουν ειδικά δώρα. 

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται έκπτωση 10% στα είδη του καταστήματος όλο το χρόνο, οπότε δεν θα έχουν επιπλέον έκπτωση τη συγκεκριμένη ημέρα.

Γλώσσα

Όλα τα νέα