ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
08.04.2024

Προπονήσεις για παιδιά με αυτισμό

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη προπονήσεων για παιδιά με αυτισμό. Η πρωτοβουλία αυτή είχε ξεκινήσει από την περυσινή σεζόν, αλλά φέτος και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο, τα παιδάκια προπονούνται σε εβδομαδιαία βάση. Αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στη στήριξη της χορηγού εταιρείας “Quadcode” και τη συνεργασία του Παγκυπρίου Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό. 

Εκτός από το προφανές, που είναι η άθληση των παιδιών και η ενασχόληση τους με το δημοφιλέστερο άθλημα, απώτερος στόχος είναι η συμπερίληψη και η αποδοχή των παιδιών από τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους και την κοινωνία γενικότερα.

Στην επίσημη έναρξη των προπονήσεων (την Παρασκευή 5 Απριλίου) παραβρέθηκαν από πλευράς Άρη ο πρόεδρος της εταιρείας Βλάντιμιρ Φεντόροφ, ο προπονητής της ομάδας Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, ο τερματοφύλακας Μίσλαβ Ζάντρο και ο διευθυντής των ακαδημιών Αλεξάντερ Μίνιν. Την εταιρεία Quadcode εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων ο Μάϊκλ Γκίτσις, επιχειρησιακός διευθυντής, ενώ το σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, εκπροσώπησε μεταξύ άλλων η πρόεδρος Τασούλα Γεωργιάδου.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους, άπαντες εξήραν τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ η κ. Γεωργιάδου ευχαρίστησε τον Άρη και την Quadcode για την υλοποίηση της.

Γλώσσα

Όλα τα νέα